slibning af knive med bølgeskær
slibning af knive med bølgeskær

1. slibning af knive kan være meget farligt.

Manglende overholdelse af disse grundlæggende sikkerhedsprocedurer kan resultere i alvorlige skadening eller i nogle tilfælde endda ødelæggelse.

Uanset om kniven er lille eller stor, lys eller tung, har de alle en ting til fælles – skærebladene er alle meget skarpe. Selv en brugt og kedelig skærekniv kan stadig skære menneskeligt kød meget let. Når du håndterer en skærekniv, skal du sørge for, at du altid holder den skarpe kant af bladet væk fra din krop til enhver tid. Når du håndterer en skærekniv, skal du altid sørge for at holde området omkring dig fri for ting, der kan komme i vejen og fri for andre mennesker. Rør ikke eller gnid fingrene over knivens forkant for at prøve at bestemme skarpheden – den er skarp!

For at undgå skader og forhindre skader på knivkanten, skal knivene ikke monteres i en maskine, de skal være i deres holdere med skruer strammet. Læn aldrig en kniv op på en væg eller læg den på gulvet, arbejdsområdet eller skrivebordet uden den rette holder. Kontroller dine knivholdere for at sikre, at de ikke bliver splintrende eller slidte ud, og sørg for at du følger sikkerhedspraksis ved korrekt mærkning af knivene ved altid at bruge en skarp slibesten til et hvert knivkøb og hver knivskarphed.

Når du sliber knive, skal du være opmærksom på dette

Som knive sliber operatør, kan du være opmærksom på alle de farer der er, når du håndterer et industrielt skær, men andre omkring dig kan ikke være opmærksomme på disse farer. Vi har hørt historier om natten vagtmanden, UPS leveringsmand og receptionisten, der blev skadet, da de bare gik af et industrielt knivblad, der ikke var sikkert i sin rigtige holder. Ikke alle forstår at du arbejder med et meget farligt og skarpe knive.

Det er også meget vigtigt, at du aldrig nogensinde forsøger at skærpe, skinne, polere eller servicere kniven på nogen måde. Du skal altid ringe til sliber for at håndtere skæringen af ​​alle dine industrielle skæreskær.

Knivbladets levetid, eller hvad vi kalder “tiden mellem skarphed er”, kan påvirkes af mange faktorer. En vigtig faktor er, at materialet er skåret – ja, materialetypen og den kemiske sammensætning af det materiale, der skæres, vil påvirke klingens levetid. Uanset om materialet er slibende (almindeligt i mange typer genbrugspapir, der anvendes i dag), kan meget blødt, tyndt papir som avispapir eller endog tykkere bundet bøger forkorte kanten af ​​dit blad betydeligt.

Hvordan sliber du knive bladet korrekt

Hvis bladet ikke er kalibreret korrekt og bladdybden er sat for dybt, skærer bladet for dybt ind i dine skærestikker, og dette vil ikke kun kaste kanten af ​​dit skære blad, men det kan også beskadige eller forkorte levetiden på din skærepinde. En anden faktor, der bestemmer bladets levetid, er det materiale, skæreskiven er lavet af. En billig klinge lavet af indlagt stål vil ikke have den længere kanten levetid for det dyrere karbidblad (mere om materiale senere). Justering af skærens vinkel eller skråning kan også øge eller reducere kantenes levetid afhængigt af det udskårne materiale. Vi har kniveksperter på personale fra kl. 07.00 til 17.00 Pacific tid mandag til fredag ​​så ring os til at bestemme det bedste bladmateriale til dine skærebehov.

Et knivblad bør vare med mellem 2.000 og 5.000 udskæringer, før det skal skærpes. Skærende blødt papir (f.eks. Avispapirpapir) eller papir med højt genanvendt indhold efter forbrugeren kan medføre, at kniven har brug for slibning efter kun 2.000 til 3.000 udskæringer. At skære rent papir, som f.eks. Papirpapir uden genanvendt indhold eller hårdt papir, kan tillade kniven at blive brugt til så mange som 5.000 udskæringer, før den skal skærpes. Du skal løbende kontrollere klippekvaliteten for at bestemme, hvornår knivbladet skal skærpes. Så når det kommer til slibning af knive med bølgeskær så vælg os

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *