træpiller
træpiller

de gode fordele ved at anvende træpiller

Med den konstante prisstigning på olie og fossile brændstoffer begyndte mange boligejere at se efter alternative måder at opvarme deres hjem på, som er mere budgetvenlige. En af de muligheder, der vinder popularitet, er en investering i træpelletskedler. Træpille opvarmning er en ny og moderne løsning bestående af en række dekorative ovne og kedler til dit hjem. Som med ethvert varmesystem er fordele og ulemper ved biomasse kedler mange, og derfor undersøger og undersøger vi flere træpiller-kedler.

Fordelene

Træbrændstof er omkostningseffektivt. Træpiller består af rester af træmateriale og er økonomisk konkurrencedygtig med andre brændstoffer, der anvendes til opvarmning. Priserne på træpellets er ofte stabile, fordi de ikke afhænger af eksogene faktorer som fossile brændstoffer.

Træpiller er små i størrelse, og kedler kan fodres gennem et automatiseret system. De er nemme at opbevare og producerer en minimal mængde aske.

Træpiller er miljøvenlige. De er en bæredygtig brændstofkilde, og træpelletsopvarmning vil ikke producere kuldioxidemissioner for at skade miljøet. Mængden af ​​kuldioxid udledt under brændingsprocessen svarer til mængden absorberet under træernes vækst.

Træpelletskedler er energieffektive. De kræver minimal brugerindgang, og de fleste kedler omfatter selvrensende system.

Træpiller er en vedvarende energikilde. De er fremstillet af træaffald og skovfortyndende biprodukter. Ifølge undersøgelser af træ og pellets kedler vil træpelletsopvarmning forblive ubestemt som en vedvarende energikilde.

Et træpille system er godt til opvarmning af huse

Et træpille varmesystem understøtter lokale økonomier. De fleste af de brugte træpiller produceres lokalt, hvilket betyder, at de giver flere job til lokalbefolkningen, der kan føre til energi uafhængighed.

Ulemperne

Træpille kedler kræver hyppig vedligeholdelse. Selvom størstedelen af ​​de moderne kedler omfatter selvrensende systemer, skal varmeveksleren ofte børstes for at have den højeste arbejdskompetence. Desuden skal askebassiner regelmæssigt tømmes.

Opbevaring af træpiller kræver stor opbevaringsplads. Det er altid billigere at bestille masser af træforsyninger, men det kan være nødvendigt at op til 200 kubikmeter for at opbevare det.

De oprindelige omkostninger ved træpelletkedler kan være omkring 10.000 kr hvilket er ret højt i forhold til traditionelle gas- eller oliekedler. En kedel på egen hånd kan koste mellem 4000 og 8.000 kr men det er svært at beregne slutprisen, fordi det ofte afhænger af forskellige faktorer som størrelse og brænde type.

Træpille system

Nu hvor du er opmærksom på fordele og ulemper ved biomasse kedler som træpiller varmesystem, kan du nemt afgøre, om dette vil være en passende mulighed for dit hjem. En vigtig ting at bemærke er, at domestic Renewable Heat Incentive (RHI) tilbyder husejere i den britiske finansielle hjælp, når man installerer et lavt kulstofsystem.

Hvordan for du fordele af træpiller RHI system

Læs mere: Sådan ansøger du om fornyet varmeincentiv (RHI)?

En vigtig ting at gøre, før du investerer i et nyt træpille varmesystem, er at sammenligne priser og leverandører. Undersøgelse af træpille kedler anmeldelser kan være trættende og en skræmmende opgave. Så du kan anmode om op til fire citater gratis og uden nogen forpligtelse. Det tager kun et par minutter at udfylde formularen og få citater, der passer til dine personlige behov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *