Badminton fjerbolde
Badminton fjerbolde

Fjerbolde er er noget der skal være af en vis kvalitet

De bedste badminton bolde eller pendulkasser er tilgængelige online til de bedste priser fra de bedste mærker.

Indiske badmintonspillere regerer roost, efter PV Sindhu’s olympiske sejr. Faktisk er det sådan, at Sindhu har haft konsekvenser af, at unge drenge og piger har spillet med lidenskab for at komme frem som mastere i de kommende år. Ligesom ethvert andet spil kræver badminton en masse øvelse. Spillere bevæger sig fra begynderniveau, graduerer til de mellemliggende niveauer og endelig bliver professionelle. Det tager selvfølgelig tid, et par år.

Regelmæssig øvelse har brug for udstyr, og badminton-racquet og badminton-fjerbolde er et must-have-udstyr sammen med en domstol at spille på, behagelig kjole og specielle badmintonsko, som er velegnede til at spille på de hårde træbaner.

Når det kommer til at købe badmintonketcher og penduler, har du et valg af mærker. Disse omfatter Yonex, Strauss, Cosco, Nivia og Silver for at nævne nogle få. Faktisk, når du er en nybegynder, kan du også købe lokale mærker og derefter flytte til de populære mærker, der er lidt dyrere.

Badminton fjerbolde er lavet af forskellige materialer

Badminton fjerbolde kommer i fjer, nylon og plastvarianter. Valget af fjerbold afhænger af afspilleren. Generelt begynder begynderne til spillet og de, der leger til rekreative formål, at spille med plast- og nylonbøsninger, mens de professionelle leger med fjerbøjler.

Fjerbolde

Det foretrukne valg af professionelle niveau spillere, disse fjerbolde har en god flyvning og fart gør dem til det ideelle udstyr i konkurrencedygtige kampe. Disse skibstokke er lavet af ænder eller gåsfjeder. Nummerering 16, disse fjer er fastgjort til en halv ellipseformet kork. Når man spiller i professionelle turneringer, er spillerne bemyndiget til at spille med fjerbøjler, hvis specifikationer er fastsat af Badminton Federation of India.

Mens fjederpendlerne med deres hurtige hastighed og konsekvent flyvning kan få spillere til at vinde eller tabe kampe, er deres holdbarhed lav. Når det er en kamp mellem to rangerede spillere, kan en enkelt tåre af en fjer kompromittere spillerens evne. Så det er ikke overraskende, at det kæmpede godt for badmintonkampe, så spillerne bruger næsten et helt rør af fjerbøjler.

Yonex AeroClub TR og Mavis 350 er gode valg til professionelle spillere. Cosco CS 666 er også et godt køb.

Plus på kostfronten er fjederhane dyre. Med deres reducerede holdbarhed bliver du nødt til at købe en god del af dem, mens du spiller regelmæssigt. Hvis du vil opleve legeforhold, der ligner de professionelle spillere, men omkostningerne ved fjerbøjler vejer din taske, kan du købe fjerbold badminton online til nedsat pris. Du kan lagre på ansete mærker som Yonex med betydelige besparelser. ‘

Plastic og Nylon Fjerbolde

Disse syntetiske fjerbolde giver høj holdbarhed. Faktisk er plastikbøsninger billigere, men de varer længe. Nybegynder legetøj med plastikbøsninger, nylonbøjler og fremskridt med at spille med fjerbøjler, da de går videre i deres spillerum. Når du begynder at lære at spille dine skud, snapper disse syntetiske penduler ikke let, selv når de håndteres på den forkerte måde. Disse plastik- og nylonbøsninger holder typisk til 100’er af spil over mange spillemøder.

Mens disse skodder er lette på lommen og holdbare, mangler de den konsekvente hastighed og flyvning, der tilbydes af fjerbøjler. Yonex Mavis 500 plastbusser, Strauss Maxis Pro nylonbusser og Yonex Mavis 2000 GRN nylonbusser er gode køber.

Valget af fjerbold badminton er afhængig af dit spilniveau. Som en professionel spiller, der skal engagere sig i vindende kampe, er den ensartede hastighed og flyvning, der tilbydes af fjerbøjler, det bedste valg. Hvis du lige har lavet din adgang til badmintonarenaen, skal du praktisere med plastik / nylonbøjlerne, perfekt stroke og fortsætte med at spille på en professionel arena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *