Elevationssenge
Elevationssenge

Har din far ryg problemer så giv ham en Elevationssenge

Trykket er på for at finde den perfekte Farsedag gave til en far, der har givet alt til sine familie, som han elsker. Selvom han måske synes at have det hele, er der en ting, som hans liv stadig mangler: en god nats i søvn. Der er mange grunde til, at en far kan have problemer med at sove, herunder en, kronisk syre reflux, søvnapnø eller de ekstra pund, der kan forårsage overdreven snorkning. Mens du måske ikke kan løse disse problemer for kære gamle far, kan du tilbyde ham en vis lettelse med en Elevationssenge estel. Ubestridelige sundhedsydelser Justerbare sengelister giver dig frihed til at vælge en sovestilling, der er mest behageligt for din krop. Nogle Elevationssenge giver dig mulighed for at justere hver side individuelt, som frigør par til at nusse sammen på samme niveau og derefter justere hver side for at imødekomme individuelle sovende præferencer. Der er også nogle sundhedsmæssige fordele, som din far kun kan nyde, hvis han har en Elevationssenge:

far med rygsmerter. Hvis din far lider af rygsmerter, kan han justere sin seng til hældningen, der lægger det mindste pres på ryggen. Se efter justerbare senge stole eller liggestole, der gør det muligt for ham at justere fødderne såvel som toppen af ​​Elevationssengen. I nogle tilfælde er justering af benene afgørende for at lette trykket på ryggen.

Elevationssenge hjælper på aflastning af led og muskler

Han kan rejse Elevationssengen til siddeposition, inden han går op. Dette eliminerer besværet ved at trække sig opad, når hans led gør ondt eller hans muskler er stive. Dette kan hjælpe alle med rygsmerter, gigt og mange andre smertefulde sundhedsforhold. Det kan også hjælpe nogen, der simpelthen lider af de stive, stive led, der kommer naturligt med alderen. Sove i opretstående stilling kan reducere eller eliminere syre reflux. Det brændende ubehag i denne fordøjelsessygdom er en af ​​de mest almindelige årsager til søvnforstyrrelser, og læger anbefaler ofte, at patienterne løfter deres overkrop med puder. En liggestol er en meget lettere måde at finde afløb på. Justering af din fars soveposition er en af ​​de mest effektivemåder at forbedre blodcirkulationen på. Dette er vigtigt for en person med diabetes, og det kan hjælpe med at lindre hævelse og stivhed i benene forårsaget af andre medicinske tilstande. Hvis din far bærer kompressionssokker, kunne han sandsynligvis bruge hjælp til hans omsætning om natten.

Hvis du ikke tror, ​​at din far har brug for en Elevationsseng lige nu, så tænk på hvilke forhindringer han kan komme overfor det næste år eller to. Med hvert år, bliver han mere tilbøjelige til at opleve, risiko for at falde, kræver medicinske procedurer, der kræver hjemme-genopretning. Liggestole er også en stor bekvemmelighed for den far, der nyder at læse, spise, se fjernsyn eller lave gåder fra sin sengs komfort.

Elevationssenge hjælper på snorken

Uanset om din far har søvnapnø eller bare snorker meget, er det fantastisk, hvordan justering af sin sovende stilling kan gøre en forskel med det samme. En oprejst sovestilling åbner luftvejene naturligt og forhindrer overskydende fedt omkring halsen mod at blokere luftvejene. Dette reducerer meget af risikoen for at sove med obstruktiv søvnapnø. Det kan også hjælpe faderen, der bærer et par ekstra pund og Snorre som følge heraf.

Hvis din far bruger sine morgener at stirre ud ad vinduet med sække under øjnene og ivrigt venter på sin første kop kaffe, kan liggestole gøre en positiv forskel i hans liv. Uanset om han er en hårdtarbejdende mand, der ikke har meget tid til at sove, eller hvis han har medicinske problemer, der forhindrer ham i at nyde en dyb søvn, der forynger sin krop og sjæl, kan du opgradere sin seng til hurtig lindring denne fars dag. Dette er en af ​​de dyrere gaveideer, så overvej at få dine søskende eller andre kære til at opdele prisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *