gardin bus
gardin bus

Her har du en god guide til hvordan du finder dit gardin

Her er et tyndt gardin, der dækker fuld længde, dekoration og isolering. Valance overskriften og paisley print skaber en elegant, formel effekt. Skræddersyet gardin i Life & Eternity Detail i blågrøn, Vanessa Arbuthnott.

på samme måde som optiske illusioner narre vores sind til at se noget anderledes ud end hvad det egentlig ser ud, kan indretningsteknikker også få os til at opfatte rummet inde i vores hjem forskelligt.

For eksempel kan farverne og malingsteknikkerne du bruger på vægge radikalt forvandle rummets betydning i et rum. Hvidt lys reflekterer lys, hvilket gør et rum til at føle sig mere luftigt og rummeligt, mens man har en accentvæg, giver en dybere farve dybden illusion.

Hvis dine lofter er lave (som det ofte er tilfældet med moderne lejligheder), kan du forlænge højden af ​​et værelse med dine gardiner. Hang de tæt på loftet, og udvide dem lavt nok, så de græsser jorden.

Et kortere gardin bus, som du måske har over vindueskarmen, gør et værelse til at se afslappet, let og blødt, mens et længere ser mere formelt og værdigt ud. Et gardintog, der pytter på gulvet, ser endnu mere formelt ud, mens det giver en blød, romantisk stemning.

Gardiner findes i mange forskellige størrelser

dem, der slutter på toppen af ​​gulvlister, kan se ubehageligt og ude af sted. Så hvis det er muligt, sænk dem, hvis de er hængt for højt.

Til dine vinduer

Hvis dit vindue er for kort og squat, skal du sætte stængerne lige under loftstøbningen og hænge gardinerne, der er længere end vinduets højde. På den anden side, hvis dit vindue er for langt, skal du bruge en dyb cornice eller valance øverst med vandrette mønstre.

Et vindue, der er for stort og bredt, kan drukne et rum. Opbryd rummet ved at hænge nogle paneler over vinduet, enten lige eller bundet i par. Et vindue, der er for smalt, kan udvides ved at udvide gardinestængerne forbi vinduet og hænge gardinerne, så de blot dækker rammen og efterlader så meget synligt vindue som muligt.

I et lille rum

Du kan endda bruge dine til at gøre et værelse føles større. Classic panel gardiner er effektive i et lille rum. Prøv også at finde lette gardiner til salg i lyse farver med lodrette striber. Som i tilfældet med værelser med lavt loft, monter gardinstængerne så højt som muligt. Derefter bør yderligere vinduesbehandling detaljer, såsom dine valenser og cornices, holdes enkel og elegant til.

På samme måde som optiske illusioner narrer vores sind til at se noget anderledes ud end hvad det egentlig ser ud, kan indretningsteknikker også få os til at opfatte rummet inde i vores hjem forskelligt.

Vi har alle slags gardiner på gardin bussen

For eksempel kan farverne og malingsteknikkerne du bruger på vægge radikalt forvandle rummets betydning i et rum. Hvidt lys reflekterer lys, hvilket gør et rum til at føle sig mere luftigt og rummeligt, mens man har en accentvæg, giver en dybere farve dybden illusion.

Du kan opnå lignende slags tricks med dine gardiner.

Hvis dine lofter er lave (som det ofte er tilfældet med moderne lejligheder), kan du forlænge højden af ​​et værelse med dine gardiner. Hang gardinerne tæt på loftet, og udvide dem lavt nok, så de græsser jorden.

Et kortere gardin, som du måske har over vindueskarmen, gør et værelse til at se afslappet, let og blødt, mens et længere gardin ser mere formelt og værdigt ud. Et der tog, der pytter på gulvet, ser endnu mere formelt ud, mens det giver en blød, romantisk stemning.

Gardiner, der slutter på toppen af ​​gulvlister, kan se ubehageligt og ude af sted. Så hvis det er muligt, sænk dem, hvis de er hængt for højt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *