Grønland Hoteller
Grønland Hoteller

Hoteller på Grønland er de smukkeste

For at besøge Grønland har du brug for både en følelse af eventyr og et stort budget, og det samme gælder for boliger. Dette er ikke stedet at gå hen, hvis du leder efter fornemme feriesteder eller overdådige kurbade. mange hoteller er ret grundlæggende, bortset fra et par standouts, som du betaler højeste dollar for, selvom de sandsynligvis ikke vil kvalificere sig som særligt luksuriøse hoteller andre steder. Forbered dig på at bruge mere end du ville forvente selv på bare-bones hoteller.

Hvis du ser dine pennies, er vandrerhjem en bedre mulighed, og der er også en række B & Bs, gæstehuse og et par mere unikke tilbud.

Grønland Hoteller

De fleste grønlandske byer har kun en lille håndfuld hoteller at vælge imellem, hvilket er en grund til, at du betaler så meget selv for de grundlæggende værelser. Der er ingen femstjernede hoteller her, men Grønland er hjemsted for verdens nordligste firestjernede ejendom, Ilulissat Hotel Arctic. Værelserne er veludstyrede med moderne skandinavisk indretning, og mange ser ud over den spektakulære isfjord.

Find det bedste hotel på grønland

Hans Egede Hotel, en anden 4-stjernet mulighed, er et businessclasshotel lige i centrum af Nuuk med nyrenoverede værelser. En morgen buffet er inkluderet i prisen.

Trestjernede hoteller er mere almindelige, herunder søfolkenes hjemkæde. Dens tre ejendomme i Nuuk, Sisimiut og Aasiaat tilbyder rene, nej-frills værelser på bekvemme steder. (Bemærk, at “økonomi” værelserne har fælles badeværelser og derfor ikke deler egenskabens samlede trestjernede rating.)

Internetadgang er meget dyrt på Grønlandske hoteller, så forvent at betale ekstra for Wi-Fi på de fleste hoteller. Morgenmaden er dog ofte inkluderet i natprisen.

Grønland har et par små pensionater og B & Bs, hvor rejsende kan bo i et mere intimt miljø end et standardhotel. Som med hoteller varierer niveauet af luksus fra den ene ejendom til den næste; du kan finde dig selv i et hyggeligt privat sommerhus eller i en persons ydmyge ekstra værelse. En hjemmelavet morgenmad er næsten altid inkluderet.

Igdlo Guesthouse i Narsaq har for eksempel grundlæggende enkelt- og dobbeltværelser; Satserne inkluderer sengetøj og morgenmad. Gå ud på terrassen med flotte fjordudsigt.

Hvad skal du bruge for at finde det bedste hotel på grønland

Der er en håndfuld vandrerhjem beliggende i hele Grønland, og selv om udtrykket “hostel” ofte er forbundet med unge backpackere, er de ofte en god mulighed for ældre rejsende på et budget også. Mens dorm værelser er altid den billigste løsning, mange vandrerhjem har private enkelt og / eller dobbeltværelser, normalt med fælles bad. Du kan spare endnu flere penge ved at lave dine egne måltider i det fælles køkken. Vandrerhjem identificeres ofte med det hollandske ord vandrehjem.

Populære vandrerhjem omfatter Old Camp og Kangerlussuaq Youth Hostel, begge tæt på lufthavnen i Kangerlussuaq; Ilulissat Hostel, som kan se lidt slidt i disse dage, men er den mest overkommelige løsning i smukke Ilulissat; og Sisimiut Youth Hostel, der tilbyder et familieværelse (med en dobbeltseng og to køjesenge) ud over sovesale og dobbeltværelser.

Nogle vandrerhjem er kun åbne i sommermånederne, så tjek videre. Visse egenskaber tager kun kontanter eller opkræver et gebyr, hvis du betaler med et kreditkort. Sengelinned og håndklæder koster ofte ekstra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *