fliserens
fliserens

hvad er den rigtige metode til at rense dine fliser

Denne metode er den mest effektive måde at professionelt rense dine klinkegulve på. Vi lægger særlig vægt på dine apparater, og de svært tilgængelige hjørner. Efter rengøring af din flise og fugemasse kan vi også forsegle dine fugematerialer for at holde snavs og jord fra ophobning og farvning, som kunne være permanent. Grout er meget porøs, mad og spild kan nå ned dybt meget hurtigt. Selvom du straks renser spildet, har fugen allerede absorberet en masse af det. Når du har renset din flise og fugemasse, vil det være klogt at spørge din professionelle renere (Advanced Carpet Cleaning) om at forsegle din fugemasse, der kan hjælpe fugemassen mod at absorbere jord eller spild.

Så hvis du leder efter et Professional Tile & Grout Cleaning Company i Wynne & Jonesboro, Ar. hvem vil rengøre og pleje dine gulve som om det var der ejer, kontakt os  I Craighead Co. her i North East Arkansas er flisegulve et populært valg for køkkener, vaskerum, badeværelser og nogle har det installeret gennem hjemmet på grund af dets holdbarhed, styrke og visuelle appel. Ulempen er klinkegulve til tider kan være svært at holde rent.

Flisrens gøres bedst med fliseforsering

Fliseforing er meget porøs, så når der er noget der bliver spildt på gulvet, kan det absorbere det meget hurtigt, hvilket kan medføre, at fugemassen bliver plettet, især i køkkenområderne, når der anvendes madolie og fedt. Dette skaber en snusket udseende flise med mørke farvestoffer. Det er fantastisk at mølle dine gulve regelmæssigt og hjælper enormt, men det hjælper ikke med at fjerne hele jorden ud af fugten. Så efter tiden vil mere jord ophobes i fugemassen. Du kunne komme ned på dine hænder og knæ og bruge en tandbørste og kemikalier til at skrubbe injektionsrørene, men det ville være et meget kedeligt langt og ubehageligt job. Gør det selv på denne måde vil ikke fjerne alt snavs og snavs indlejret dybt i fugemassen. Det vil ikke vare længe, ​​indtil din ryg gør ondt samt dine hænder og knæ hvis du skal rense dit gul et par gange om måneden. Du kan spare tid og “Din ryg” ved at ansætte en professionel, som f.eks. Advanced Carpet Cleaning, for at rense din flise og fugemasse. Vi anvender en stærk rengøringsopløsning, der påføres til fliserens og fuger og lader opløsningen ligge i omkring 10 til 15 minutter. Denne specielle rengøringsopløsning løsner jorden dybt ned og bliver derefter omrørt med en pensel, der er specielt designet til at nå ned til fugemadlet, samtidig med at flisen rengøres.

Hvordan rense et firma dine fliser?

Derefter, efter at skrubningen er færdig, bruger vi “Varmtvandsudvinding” med højt vandtryk for at fjerne hele jorden og rengøringsopløsningen. Vi vil have dine gulve ligne nye igen, vi genopretter din flise og fugemasse tilbage til deres oprindelige udseende. Efter rengøring kan vi også anvende sømmer på fugemadslinjerne, der vil hjælpe fuger med at blive farvede i fremtiden og rydde op meget nemmere.

Hvis du leder efter professionel kvalitetsservice, et rengøringsfirma, der stoler på deres arbejde og sørger for, at kunderne er tilfredse og meget glade, ring os eller besøg vores KONTAKTBAGE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *