dine køkkenbordplader
dine køkkenbordplader

Hvad skal du vælge når det kommer til køkkenbordplader

Fælles spild, som eddike, te, kaffe, citronsaft, ketchup, farvestoffer, rødvin og grøntsagsudslip sker hele tiden! Freak ikke ud når det gør! Vand er undertiden et problem, som mange mennesker ikke har tendens til, og det kan være meget skadeligt for dine køkkenbordplader! Vandproblemer kan forårsage opbygning over tid. Sørg for at tørre din køkkenbordplader tørt og gør dit bedste for ikke at forlade vand på overfladen i lang tid. Corian foreslår at anvende Viakal gel til plet fjerningsformål. Du skal blot tage gelen, anvende den, og lad den stå i 2 til 4 minutter. Efter at denne tid er gået, fjern gelen med en fugtig blød klud. Tag derefter en anden ren, blød klud og skyl overfladen grundigt med vand.

Selvom de fleste væsker simpelthen ikke kan trænge ind i Corian, er det stadig i din bedste interesse at tørre bort spild, som de opstår. Generelt kan en varm og fugtig mikrofiberdug bruges sammen med en mild husholdningsrenser for at slippe af med tæpper.

Hvad er en god køkkenbordplade

Når det kommer til almindelige rester, behøver du kun lunkent sæbevand, et ammoniakbaseret rengøringsmiddel eller en troværdig køkkenbordplade opløsning. Vær venlig at holde dig væk fra vindues rensning sprayer, fordi de kan efterlade voksagtig opbygning, der kan gøre overfladen til at virke sløvere. Brug cirkulære bevægelser, når du renser dine køkkenbordplader for at sikre, at du ikke efterlader rester bagved. Du kan forvente, at filmen bygger på dine køkkenbordplader, når som helst der er vand tilbage til tørring. Filmen kan kaste overfladen og gøre finishen mere ujævn og plettet. Forhindre opbygningen af ​​filmen ved at tørre overfladen af ​​køkkenbordpladen helt indtil den er helt tør. Gør det rigtigt, når udslip finder sted for at mindske risikoen for eventuelle skader. Det er vigtigt at bemærke, at dine køkkenbordplader efterhånden kan erhverve en glans selv med den rigtige pleje og vedligeholdelse. Du kan forvente mørke køkkenbordplader til at vise lette ridser lettere end lysere farver vil. Uanset hvor du er og hvor længe du har haft dine køkkenbordplader, kan du altid tage et par enkle trin og lære at genoplive Corian køkkenbordplader for at genoprette så tilbage til deres oprindelige herlighed.

Se vores udvalg af køkkenbordplade på vores shop

Corian køkkenbordplader kan i mange tilfælde repareres efter at være blevet beskadiget. Nedenfor vil du se de retningslinjer, der hjælper dig med at forhindre eventuelle fremtidige skader. Mange husejere forstår, at Corian køkkenbordplader er varmebestandige, men det betyder ikke, at du skal tillade direkte kontakt og udsættelse for ekstreme temperaturer. Faktisk bør du minimere eksponering for høje temperaturer for at beskytte dine køkkenbordplader. Det er vigtigt at huske at skærebræt er dine bedste venner! Ligegyldigt det køkkenbord, du har, skal du altid bruge skærebræt! Granit, marmor, kvarts, faste overflader osv. Må aldrig anvendes direkte uden nogen form for overfladebeskyttelse. Du kan bruge coasters, skærebræt, hotpads og trivets for at forhindre fremtidige skader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *