Motortrillebør
Motortrillebør

Hvad skal en motortrillebør kunne?

Som navnet antyder, er en motortrillebør en, der er selvdrevne. De har generelt fire hjul og en drivkørsel, der styrer motortrillebøren. En operatør kan manøvrere motortrillebøren og styre den, da den håndterer alle tunge løft.

Den mest populære motortrillebør er Muck Truck. Det er tilgængelig med en lang række valgfrie funktioner og tilbehør. Du kan bruge Muck Truck til landskabspleje og havearbejdets projekter. Den kan bruges til byggeri, landbrugsarbejde og endog som en sneplov.

De større maskiner er ofte gasdrevne. Selvom du kan finde mindre enheder, der kører på et elektrisk batteri. For eksempel har PAW Electric Battery Powered trillebør en vægtkapacitet på 300 kg med et batteri, der kan vare hele dagen med gentagen brug.

Skære ned på lønomkostninger

Med en Motortrillebør kunne du få mere arbejde på mindre tid. For eksempel forestil dig at være i stand til at tage flere arbejdstimer fra din tidsplan hver dag.

Ved kr 10 pr. Time kan du potentielt spare over kr 100 pr. Dag ved hjælp af en motortrillebør. Dette skyldes simpelthen, at en motortrillebør kunne give flere gange den arbejdskraft, der leveres af en enkelt person.

Gør dit arbejde mere effektivt med en motortrillebør

Du vil også forbedre effektiviteten af ​​din arbejdsstyrke. Trillebøren vil håndtere transport af tunge belastninger. Hvad der måske ville have taget en person en time at udføre, kunne håndteres på få minutter med en motortrillebør.

Dine medarbejdere kan fokusere på andre opgaver og ikke blive forstyrret med projektets strømning ved at kaste store belastninger rundt i en standard motortrillebør.

Med en standard maskine, kan den gennemsnitlige person komfortabelt bære omkring 100 kg. Men det kræver styrke for at holde lasten fra at tippe over. Når en motortrillebør spidser over, risikerer du kun at skabe arbejdsforsinkelser.

Ved hjælp af en maskine kan du bære op til 1.200 pund på en enkelt tur. Disse maskiner er endda i stand til at klatre op ad en 30 graders hældning uden problemer. Dette ville kræve 6 ture, hvis en person skulle bruge en standard trillebør.

Selvom du skal huske på, at ikke alle maskiner er identiske. Så er der masser af muligheder for at transportere vægt op til 1200 pund, men der er også mindre motortrillebøre, der kun kan bære en maksimal belastning på 300 pund.

Hvad er forskelligt ved trillebørene

I nogle indstillinger kan en af ​​disse mindre trillebøre være mere passende. For eksempel kan du bruge en lille maskine med en mindre belastningskapacitet som assistent under landskabsplejejob.

For en maskine, der kan gøre 6 gange arbejdet hos en regelmæssig arbejdstager, er den maskine er utroligt bærbar. Du kan nemt laste din motortrillebør bag på en pickup truck eller SUV. Du kan også indlæse den på en trailer.

maskinens smalle bredde gør det også mere alsidigt end andre tunge løftere. Du kan passe steder, hvor en lille traktor eller ATV måske ikke kan nå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *