kunstige blomster buketter
kunstige blomster buketter

Hvilke kunstige blomster skal du give til Valentines dag

Valentinsdag er ikke komplet uden en klassisk bouquet af roser. Uanset om du giver eller modtager, her er hvad du behøver at vide om meddelelsen dine roser sender. Læs videre for at lære, hvad meningen betyder bag din Valentinsdag roser farve:

Rød: Jeg elsker dig

Et traditionelt symbol på kærlighed og romantik er den røde rose en surefire måde at sige “Jeg elsker dig” med en hovedstad L. Denne dristige og dramatiske blomst repræsenterer dyb lidenskab, kærlighed og respekt for modtageren, hvorfor det er den mest populære valg til Valentinsdag. Det er også derfor, at de plejer at være den dyreste i februar. Bare rolig, hvis du ikke har råd til et helt dusin; selv en enkelt rød rose har samme romantiske symbolik som en hel buket.

Pink: Jeg værdsætter dig

Denne søde farve repræsenterer generelt elegance og femininitet, hvilket gør det til et alsidigt valg. Mørkere lyserøde nuancer repræsenterer mere taknemmelighed og forståelse for modtageren, mens de lysere nuancer udtrykker mild nåde og beundring. Pink roser er perfekte til en ny romantik, eller for at sende ekstra kærlighed til venner, søstre og mødre på Valentinsdag.

Hvide blomster er den unge kærlighed

Hvide roser er de traditionelle kunstige blomster af bryllupper, der gør disse kunstige blomster buketter, er et symbol på ung kærlighed. De repræsenterer endvidere renhed, uskyld og sandhed. En buket elegante hvide roser på Valentinsdag sender typisk en besked om loyalitet over for modtageren. De er perfekte til en ny ægtefælle, men vil også arbejde for et ungt forhold, som føles for nyt til dramatiske røde roser.

Lilla: Jeg er fortryllet af dig

Mens lilla roser har en mystisk essens, sender de faktisk en ret fed kærlighedsbesked ved første øjekast. Overvejende lilla repræsenterer royalty, disse roser er også en fantastisk måde at gøre modtageren føles som en dronning. Sprinkling blå roser i buket tilføjer til denne følelse. De er sjældne, fordi de er konstrueret til at opnå den dristige nuance, som fortæller modtagere, at de også er specielle og unikke.

Orange: Jeg er lidenskabelig om dig

Disse brændende kunstige blomster repræsenterer begejstring og lyst. De viser beundring og attraktion for modtageren, samtidig med at de sender en spicier besked om lidenskab og spænding. En buket orange eller koralroser er en særlig passende mulighed, hvis afsenderen ønsker at antydes på et ønske om at være mere end venner.

Find de rigtige kunstige blomster

Disse munter repræsenterer venskab, glæde og omsorg, viser varme og kærlighed til modtageren uden nogen romantiske forestillinger. Hvis du sender kunstige blomster til venner til ferien, kan du vælge mellem andre kunstige blomster, der også repræsenterer venskab. Tjek disse kunstige blomstertil at sende til venner på Valentinsdag for mere inspiration.

Når du ved hvad du vil have din buket at sige, kan du vælge det perfekte arrangement fra vores udvalg af roser til Valentinsdag. Sammen med forskellige farver tilbyder vi forskellige størrelser, såsom et klassisk halvt dusin eller delikat kæreste roser. Den buket efter eget valg leveres med en smuk vase, og vil blive leveret til din specielle person af en lokal blomsterhandler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *