flyrejser billige
flyrejser billige

Hvordan skal du søge for at finde de billigste flyrejser

Programmer til flyselskaber en fantastisk måde at få gratis flyvninger på, gratis opgraderinger og gratis ledsager. Uanset hvor ofte du flyver, skal du være tilmeldt flyselskabets belønningsprogram. Jeg holder fast i US-baserede flyselskaber, da de er involveret i alle de store alliancer, og du kan tjene miles på deres partnerflyvninger. For eksempel, hvis jeg flyver Singapore Airlines, kan jeg tjene United Airlines miles fordi de er partnere. Ligeledes, hvis jeg flyver Air France, krediteres den til min Delta belønning konto.
Du kan dog tjene mange miles gennem kreditkort tilmeldingsbonus, online shopping, undersøgelser, specialtilbud og meget mere. Jeg tjener over en million miles om året – uden at flyve eller bruge ekstra penge. Det oversætter til snesevis af gratis flyrejser billige r (ofte i business class) for mig selv og min familie. Hvis du er smart med dine penge og samler point og miles (kunsten “travel hacking”), kan du rejse rundt i verden for meget lidt (og ofte gratis). Her er nogle artikler om rejser hacking, der kan hjælpe:

Hvordan tjener jeg 1 million Frequent Flier Miles hvert år

Er Travel Hacking virkelig en fidus?

Den ultimative guide til Travel Hacking

Hvordan skal du søge for at finde de billigste flyrejser

10. Hold øje med særlige tilbud

Ingen kan lide at få spam i deres indbakke, men ved at tilmelde dig postlister fra flyselskaber og søgemaskiner kan du få opdateringer om alle de sidste øjebliks- eller specialtilbud, der sker. Dette er en af ​​de bedste måder at sikre, at du finder en billig flyrejse. Hvorfor? Fordi de gør alt arbejdet for dig! Mange gange er de billige flyrejser kun tilgængelige i 24 timer, og hvis du ikke altid tjekker internettet for dem, vil du gå glip af mange af de super billige tilbud. Jeg ville have gået glip af en returbillet til Japan for $ 700 USD (normalt kr 1.500) eller kr 500 fly til Sydafrika! Derudover tilbyder de hyppige flier bonusser, og disse tilbud har også fået mig gratis businessclass
billetter. Disse tre hjemmesider er de bedste at forblive på toppen af ​​rejsetilbud:
Søg ikke efter eller køb flere billetter i et enkelt køb. Flyselskaber viser altid den højeste billetpris i en gruppe af billetter. For eksempel, hvis du er en familie på fire og søger efter fire pladser, vil flyselskabet finde fire pladser sammen og vise din billet baseret på den højeste billetpris. Så hvis sæde A er kr 200, sæder B og C er kr 300, og sæde D er kr 400, vil det pris disse billetter som kr 400 hver i stedet for at tilføje de individuelle billetpriser. Søg derfor altid efter billetter som en enkeltperson. Bagefter kan du i afkølingsprocessen vælge dine pladser, så du og din familie sidder sammen.

Hvordan skal du søge for at finde de billigste flyrejser
12. Se billetter i andre valutaer

Hvis dit lands valuta er i øjeblikket stærk sammenlignet med andre rundt omkring i verden, skal du søge flybillet i et land, hvor valutaen er svagere. For eksempel er dollaren stærk, og den newzealandske valuta er svag. Jeg fandt en enkelt flyrejse fra Australien til NYC for kr 1.000 USD, men da jeg søgte på NZ-versionen af ​​flyselskabet, fandt jeg samme billet til kr 600 USD. Det er det samme flyselskab, samme fly og samme bookingklasse. Det var kun reserveret i en anden valuta. Dette tip virker ikke altid, men det virker ofte nok, at det er noget værd at forsøge, hvis din valuta for tiden gør det godt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *