Iphone 6 cover

Iphone 6 cover

Find det rigtige IPhone 6 cover

I lang tid var jeg en af ​​de mennesker i den første lejr. Jeg har altid foragtet IPhone 6 covers med kortholder. hadet dem, oveni købet. Jeg har ikke haft noget imod tegnebogsudstyrede IPhone 6 covers, fordi jeg kan tage telefonen ud af dem med relativ lethed, når jeg kommer hjem i slutningen af ​​dagen, og coveret giver dig mulighed for at bruge en nøgen IPhone 100% af tiden.

For mig har covers altid været i vejen, som har hindret det uovertruffen monolitiske designindsats fra computerselskabs. IPhone 6 coverspå egen hånd er en smuk telefon, så hvorfor gemme den bag et uhyggeligt tilfælde?

Som det er nu, er det eneste gode cover, jeg har fundet – faktisk det eneste cover jeg nyder at bruge – som er lavet til iPhone.

Så stort som markedet er for smartphones, kan man argumentere for, at markedet for smartphone covers er endnu større. Løbet om at lancere det første cover til den nyeste iPhone-model begynder normalt mange måneder, før en ny IPhone annonceres. Der er store dollars til spil for cover-producenter, og som følge heraf er der hundredvis af iPhone-covers at vælge imellem.

Markedet for IPhone 6 covers

At vælge mellem de hundredvis af muligheder kommer det ned til din livsstil og præferencer. Først og fremmest hvordan behandler du dine mobiler? Taber du din telefon meget, eller tager du yderste omhu i, hvordan du behandler din telefon? Sidder du på et kontor hele dagen med din telefon liggende på skrivebordet, eller arbejder du i byggebranchen gennem varmt, koldt, regn, slud og sne? Hvordan du besvarer disse spørgsmål, er med til at hjælpe dig med at bestemme, hvad du værdsætter i en iPhone-cover.

Når du forsøger på at besvare disse spørgsmål, kan det være lidt problematisk. Jeg bruger hele min dag ved et skrivebord, ligesom de fleste mennesker, jeg kender. Hvad jeg værdsætter i en IPhone 6 covers vil helt sikkert afvige fra det, du værdsætter i en IPhone 6 cover. Jeg værdsætter formen mere end jeg gør ved funktionen, en slank profil mere end tyk beskyttelsesevne og mode mere end kvalitet. Jeg værdsætter også et covers evne til at let at kunne fjernes, når jeg er træt af det. Når alt kommer til alt, kan du kun undertrykke din IPhone 6 covers skønhed i en vis tid.

Hvad skal du ellers tage med i overvejelsen af iPhone covers

Aspekter som coverets materiale definerer dens evne eller manglende evne til at forblive rent og fri for hverdagens skidt. Hvor nemt en coveret at installere skal også overvejes – hvis du skal bruge en skruetrækker til at installere coveret, har du begået en fejl.

Den lange og korte er enkle: Et godt IPhone 6 cover i min bog skal se godt ud og føles godt, det skal kunne beskytte din IPhone 6 mod moderate (ikke nødvendigvis store) slag og blå mærker, og det skal være ret nemt at installere og fjerne. En god pris er bare glasur på kagen.

Af alle de covers, vi har testet, leverede Apples egen Silikone cover den bedste kombination af form, funktion og brugervenlighed. Silikonen er en af ​​de bedste silikoner, jeg nogensinde har mærket, og der er funky farver, sjov men ikke-overdrevet. Apples silikone etui er tyndt og tilføjer meget lidt tykkelse til IPhone 6 cover design, og det holder din IPhone 6 covers beskyttet mod de små dråber og regn i hverdagen. Endnu bedre, Silikone coverets pris er på cirka 200kr, så du skal stadig have nogle penge tilbage til at købe de bedste iOS apps fra App Store.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *