gelænder højde
gelænder højde

Jern gelænder er noget der holder.

Pulverlakering er normalt en kombination af fosfater og fine metalpartikler blandet sammen for at danne en pulveriseret metaloverflade. Denne belægning kan anvendes på forskellige udendørs byggematerialer for at give dem beskyttelse og længere levetid. Pulverlakering sænker rustningsprocessen og holder materialet for ikke at blive svækket tidligt på grund af korrosion.

Hvorfor Porch gelænder bør være pulverlakeret

Porch gelænder højde skal være langvarig, smuk og tilbyde beskyttelse til din tarraesse. Pulverlakering af våbenhus gelænder vil holde gelænderne nyt i mange år. Gammelt rustne metal eller rottede træskinner er usikre og giver et dårligt første indtryk af din veranda og hus. Normalt vil de pulverbelagte dækninger blive tilbudt i forskellige farver. Pulverlakering kan også males til enhver farve, du vælger, hvis du ikke er tilfreds med farveudbuddet i butikken.

Pulverlakeret porch-gelænder er dyrere i begyndelsen end almindeligt behandlet træ eller metalrørsystemer. De kan vare i mange år, men gør dem billigere over tid.

Uanset om du beslutter dig for at installere et verandajernstativ eller aluminiumsarmstole, skal du overveje holdbarhed, omkostning, vedligeholdelse og det udseende, du ønsker at opnå. Da jern og aluminium begge er metaller, kan man i de fleste anvendelser få succes.

Gelænder lavet af metal er noget der ikke ruster

gelænder lavet af jern eller aluminium benævnes som, metal gelænder. Disse metaller har nogle lignende egenskaber. Metal gelænder kan komme i små, lette sektioner, der kan arbejdes med for at passe mange behov. De ruster ikke eller splinter ligesom træ gelænder. Når metal gelænder er ordentligt forseglet og belagt med pulverlakeret maling, varer den mere end 20 til 25 år. De er let manipuleret for at passe til et brugerdefineret design uden meget bekostning. Metal gelænder kan støbes. Dette giver dig mulighed for at vælge præformet gelænder eller anmode om enestående en af ​​et venlig design.

Jern

Det mest almindelige jern, der anvendes på verandaen, betegnes smedejern. Wrought er processen med smedning af jernmalm og slagger eller slibninger af metallisk jern sammen. Engang i 1969 blev produktionen af ​​sand smede reduceret på grund af høje omkostninger. Det jern, der er smedet i dag, ligner det oprindelige smedejern i udseende, men er lavet af stål. Oprindeligt kunne kun de meget velhavende have råd til luksussen af ​​jerndelen.

I dag er jernstænger stadig lidt dyrt, men overkommeligt. Jern er ofte parret med træ i et gelænder for at skabe et varmt, rigtigt udseende. Jern er meget stærk og holdbar. Det er tilrådeligt at foretage en årlig inspektion af et jerngelænder for eventuelle fejl eller forringelse af pulverbelægningen. De første tegn på forringelse bør repareres for at sikre en lang nydelse af din investering. Rust er fjenden af ​​jern. Mens rust vil flake af jern, fortsætter dets kemiske forbindelse at korrodere.

Gelænder af aluminium giver et skarpt look

Aluminium er det mest almindelige metal på jorden. Aluminium behandles med elektricitet. Det blev først forarbejdet i 1850, da elektriciteten var meget dyr. Dens styrke kommer fra tilsætning af små mængder kobber, magnesium og silicium. I dag er aluminium det mest økonomiske alternativ til verandaen. Der er brede udvalg af standard designs sammen med ubegrænsede muligheder for design. Den er holdbar, vejrbestandig og meget lav vedligeholdelse. Aluminium har en beskyttende oxidcoating og er lavet til at modstå korrosion. Den fås i mange farver uden behov for at male efter installation. Farvefastholdelse uden vedligeholdelse er et unikt kendetegn ved aluminium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *