ladopbygning lastbiler vikt
ladopbygning lastbiler vikt

Optimer dit køretøj med ladopbygning lastbiler

Med et stabilt lad på din lastbil får du mange flere muligheder for anvendelse af den. Derfor giver det både god mening og en forbedret økonomi i dit firma, hvis du ser lidt nærmere på en god ladopbygning lastbiler.

Hos KLC er de eksperter på mange forbedrende elementer til lastvogne. Når det kommer til ladopbygning lastbiler, så er de leveringsdygtige i virkelig solide og flotte modeller.

Med et lad på din lastvogn er du i stand til at transportere mere stabilt, og du kan køre med både store og små genstande – uden at skulle frygte, at lasten glider ned af vognen.

Ladopbygning lastbiler fås i flere forskellige størrelser

Ladene kan kombineres ud fra flg. mål: Der er tre standardmål for længder: 6500 mm, 7000 mm og 7500 mm. Der er to forskellige sidehøjder: 800 mm og 1000 mm. Der er to standardbredder: 2550 mm og 2470 mm.

Disse mål kan kombineres efter ønske, og der er tilmed mulighed for at få skræddersyet et lad, så det bliver lige, som du vil have det.

Det kommer jo meget an på, hvilken lastbil du kører, og hvilken last du skal køre med.

Uanset, hvor stor din lastvogn er, og hvordan du ønsker dit lad, så vil de dygtige fagfolk kunne vejlede dig i forhold hvilken ladopbygning lastbiler vikt, der er den ideelle for dig.

Kvaliteten er vigtig

Når du transporterer forskellige typer af gods, så er det af største vigtighed, at både lastvogn og lad er af høj kvalitet. Det ved de hos KLC, og derfor kan du være sikker på, at de står 100 % inde for kvaliteten på ladopbygningen lastbiler.

Dit lad skal kunne holde til at køre ude i vind og vejr i årevis og stadig være solidt. Det skal også kunne holde alt, hvad du kører med, inde bag ladets sider. Også om nogle år.

Du skal kunne stole på din leverandør, installatør og ladopbygger lastbiler. Alle dele af ladet skal være af den bedste kvalitet. Det gælder både sider, gavle og bundramme. Desuden skal det monteres på din lastbil så præcist, at det slutter helt til.

Yderligere udstyr eller service

Det er selvfølgelig muligt at tilkøbe diverse serviceydelser, ligesom du altid kan supplere dit eksisterende udstyr med for eksempel en kran, et magasinrum eller andet til dit lad.

Lad eksperterne stå for din helt særlige indretning af dit lad. Ladopbygning lastbiler kan, som nævnt, tilpasses, så det bliver lige, som du vil have det.

Har du særlige ønsker, er du velkommen til at kontakte firmaet, som altid er parat til at tage en god udfordring på sig.

Det er jo ikke nok, at din lastvogn kommer til at se stjernegodt ud, den skal jo også være så funktionel som muligt. Det er jo en arbejdsvogn, og du skal kunne arbejde så effektivt og praktisk som muligt med den.

Når det kommer til priser, kan du også altid regne med, at personalet sørger for at give dig den mest favorable.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *