i dit transportfirma
i dit transportfirma

Se de vores transportfirma her

Der er alle slags pakker: kuverter (altid polstret), kasser i alle størrelser, til flasker, stablede genstande, skåle, flade genstande, med polystyren polstring … Hvis ordren passer ind i en lille kuvert, tilføj i det mindste noget lidt mere attraktivt , såsom en lille kludpose eller en anden konvolut med et markant design.

Frem for alt er bæredygtig opmærksomhed afgørende. Pakningens materialer skal være genanvendelige, det skal være let at åbne, og emballagen skal være proportional uden papirkugler eller bobleindpakning for at fylde den op. Den bedste ting at gøre er at gøre dine pakker også attraktive udefra. Det spanske mærke Mr. Wonderful er et godt eksempel, de pynter deres pakker med slagord og tegninger – men det medfører selvfølgelig ekstra udskrivningsomkostninger.

I det mindste skal det se ud som om pakken er blevet indpakket med hånden, med omhu og ikke hurtigt klargjort af en maskine. Du kan endda medtage et takkort, der også inviterer klienten til at dele deres køb på sociale medier. Vedhæft også fakturaen, medmindre du kun vælger en digital version, og et returark med instruktioner og endda en konvolut, hvor du kan returnere produktet (afhængigt af produktstørrelsen og antallet af returneringer, som din butik normalt oplever).

Platforme til e-handel og softwareudvidelser sparer dit arbejde ved at oprette de stregkodemærker, som du administrerer dine leverancer med; men hvis din virksomhed er lille, eller du bruger en posttjeneste, er det altid bedst at have digitalt trykte adresser snarere end håndskrevet.

Hvad er vores transport politik

Returpolitik

Bestem og specificer i dit transportfirma, om klienten skal forberede og betale for eventuelle returneringer, eller hvis du tilbyder servicen med at udskrive etiketten og få en messenger til at hente pakken. Hvis du vælger dette alternativ, skal du leje et agentur, der garanterer, at de sikrer, at pakken er i god stand og stand og overholder de frister, der er givet til kunden.

Hvordan man beslutter, hvilken transportfirma der er bedre for din e-handel

Tag dig tid og opret sammenlignende tabeller, hvor du nedskriver alle dine udgifter, uanset om du betaler for dem fra din fortjeneste, eller om kunden betaler for dem, og hvad budgettet og den endelige fortjenstmargen ville være for hver leverandør.

Glem ikke at tilføje omkostningerne til produktet og emballagen, transportfirma, betalingskort til betaling med kreditkort og eventuelle told. Tilføj også et sporingsnummer som en valgfri tjeneste for at se, om omkostningerne varierer meget, og om du skal medtage forsikring i prisen eller ej, og hvis du gør det, hvor meget det vil koste at tegne en sådan forsikring.

Du kan prøve forskellige messaging-tjenester på samme tid for at sammenligne deres omkostninger, effektivitet og kundetilfredshed. På den måde, hvis en af ​​dem svækker dig, har du altid en alternativ service. Derefter kan du bo hos den ene, der fungerer bedst for dig, eller du kan samarbejde med flere leverandører, især fordi det kan være omkostningseffektivt at bruge den ene eller den anden afhængigt af området, hvad enten det er en national eller international levering, eller i henhold til pakkenes vægt.

Større virksomheder eller virksomheder med stort arbejde kan vælge transportfirma fra et lager med et team, der håndterer transportfirma direkte, selvom dette eliminerer tilpasningsfaktoren.

Hvorfor vælge hurtig transport?

De fleste af leveringsselskaberne er internationale eller tilbyder integration med leveringsbureauer i andre kontinenter, såsom Pony Express i Rusland, Deprisa og Chilexpress i Latinamerika, Loggi i Brasilien, Liefery i Tyskland og aCommerce i Sydøstasien.

Vurder med tiden, om din leveringstjeneste giver dig en fortjenstmargen, og om den tilbyder dig faciliteter og rabatter, når dit arbejdsomfang stiger. En proces med prøve og fejl er vigtig i enhver virksomhed, hvis du skal finde din perfekte formel, men altid være hos de leverandører, der vokser sammen med dig og ikke bare har været for at drage fordel af din succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *