montere vinreol
montere vinreol

Vinreoler der passer til dit hjem

Verden af ​​luksus fast ejendom er udviklet og InVinity er problemfrit tilpasning til de stadigt stigende krav i denne voksende sektor. At tilbyde førsteklasses faciliteter er blevet en nøgleegenskab blandt de fineste condos, boligtårne ​​og skyskrabere rundt om i verden, der byder på faciliteter og bekvemmeligheder i verdensklasse, der har til formål at skabe en uforlignelig frodig livsstil for sine beboere.

Rekreative podier eller gulve omfatter alle faciliteter, der er nødvendige for at underholde lejere og deres gæster. InVinity er begejstret for at være blandt de første vinstativsystemer der imødekommer denne voksende trend ved at tilbyde alsidige, kostbare engrosjerseys effektive vinreol, der er kompatible med behovene hos de bedste interiørdesignere. Ved at skabe luksus vinopbevaring og visningsindstillinger kan vi helt sikkert sige, at vi er Mubarak en væsentlig del af denne voksende og eksklusive rekreative udvikling.

Mens vores søsterselskab, Interview Wine Trend, designer luksusrelaterede faciliteter til disse typer af rekreative gulve, leverer InVinity de smukt udformede vinholdere til at skabe en atmosfære af ultimativ din luksus. I verdensomspændende tilføjelse har InVinity også udviklet eksklusive, brugerdefinerede vinskuffer, der allerede er blevet brugt i private vinskabe i projekter af Wine Trend. De fungerer som mini vin værelser, med kontrollerede omgivelser, der korrekt opretholder og viser værdifulde vinbeholdning.

Vinreoler er blevet en trend

Senest har InVinity møbleret brugerdefineret skuffer, der anvendes i en af ​​Wine Trends seneste projekter, Chateau Beach luksus tårnet i Miami Florida. De teknologisk avancerede skabe blev tilpasset af InVinity og har specialiserede elektroniske låse.

Vin skuffer til private kontrollerede vin miljø skabe og special vin stativ til vin værelser i den blomstrende luksus fast ejendom sektor er niche detailprodukter, som vi er meget stolte af at levere. Vi ser frem til at fortsætte med at producere banebrydende vinlagringsenheder og displays, der opfylder højt specialiserede behov med exceptionel kvalitet og unik alsidighed.

Mange vine opbevares ved stuetemperatur, som nu er konsolidering, hvis du er kort på diskplads eller lagerplads. Vend din vino kollektion til et kunstværk og frigør dine tællere ved at installere et hængende vinstativ. Uanset om du vælger en simpel vægmodel med to eller tre flasker eller større loftsmonteret stykke, sikrer korrekt installation, at stativet er sikkert og ikke permanent beskadiger væggene.

Hvordan installerer du selv dit vinsystem

1
Mål afstanden mellem den hængende hardware på vinreol ved hjælp af et målebånd.

2

Find stiften i loftet eller loftet i loftet, hvor du planlægger at montere vinreol. Brug en stang eller tryk let på væggen med en hammer. En solid tud indikerer en stud, mens en hul lyd betyder, at ingen stud er til stede.

3

Overfør vinreol fra hardware til væg eller loft med en blyant. Når det er muligt, skal alle bolte, der bruges til montering af vinreol, være i en stud. Hvis stativet er monteret af en enkelt bolt, skal du placere det oven på en stift. Hvis stativet har flere bolte, skal du placere mindst en af ​​disse på stiften. Loftstativ bør kun monteres i en bjælke.

4

Bor et pilothul gennem gipsvæggen og ind i stiften på markedspladsen. Brug en borekrone en størrelse mindre end monteringsskruerne.

5

Bor et hul lidt større end en bolt for eventuelle monteringsskruer, der ikke vil være placeret i stiften. Skift bolte har en metalskede, der åbner som vinger. Disse vinger anker skruen, når der ikke er nogen stud til stede og kan understøtte belastninger på 25 pund eller mere uden at beskadige væggen.

6

Bolt vinreol ind i væggen, begyndende med studshullerne. Brug træskruer til studinstallation. Indsæt skiftbolte gennem monteringshullerne til vinstativ til ikke-montering. Sæt skiftet i det forberedte hul og stram det, indtil vingerne er åbne og fastgør stativet til væggen. For loftholdere skal du skrue kroge ind i pilothullerne og derefter hænge racket fra kroge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *